Terug naar overzicht

Komst megabios Den Bosch onzeker

Binnen twee jaar lijkt het er sowieso niet van te komen, meldt het Brabants Dagblad. En dat terwijl de bouw van de MustSee-bioscoop, met acht filmzalen, dit jaar zou beginnen. De kredietcrisis gooit echter roet in het eten.

Teleurgesteld

Exploitant Wolff Cinema Group wil vanwege de crisis niet op korte termijn beginnen aan de bouw van de grote bioscoop. Het bedrijf is niet zeker of de investering wel snel rendement oplevert. De Bossche cultuurwethouder Rodney Weterings reageerde teleurgesteld in de krant.

De megabioscoop zou komen te staan in het Paleiskwartier, niet ver het gebouw van Avans. Breda en Tilburg hebben allebei al wel een grote bioscoop van de keten MustSee. Tilburg heeft met Euroscoop zelfs twee megabioscopen. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?