Terug naar overzicht

Pop-ups in laatste week studentenenquête

iPhone

Deze week is de laatste kans voor studenten om de enquête in te vullen en kans te maken op een iPhone. Studenten krijgen dit weekend nog eenmaal een herinneringsmail en de hele week pop-ups bij het inloggen. Veel reactie op de enquête is voor Avans van belang, omdat een goede respons belangrijk is bij de beoordeling van de opleidingen.

‘Het is helaas technisch niet anders mogelijk dan alle studenten een pop-up te geven’, zegt medewerker Wil Kwinten van het Leer- en Innovatiecentrum (LIC), dat het onderzoek ondersteunt. ‘We zouden liever op maat werken en studenten niet lastig vallen als het niet hoeft. De herinneringsmails gaan wel alleen naar studenten die de lijst nog niet hebben ingevuld.’

Malaise

Ook in het STO is de malaise in de economiesector terug te vinden. Weinig studenten Accountancy en Bedrijfseconomie in Breda vulden de lijst tot op heden in. De financiële academies in Den Bosch krijgen veel meer respons dan de Bredase collega’s.

Heet hangijzer is hoe de studenten het gebruik van studievolgsysteem Osiris beoordelen. Vorig jaar werd het programma met de grond gelijk gemaakt. De vragen in STO zijn dit jaar aangevuld met vragen over Blackboard en de communicatie op Avans. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?