Terug naar overzicht

Punt doet goedkoop

In de nieuwe Punt vind je ook een interview met kunststudent en playboymodel Sanne Berendsen en foto’s uit de geschiedenis van studentenvereniging Virgo, deze ‘club van boeren’ bestaat namelijk 35 jaar.

Uit huis zetten

‘Laatst kwam er een gezin dat uit huis gezet dreigde te worden. De ouders waren verslaafd aan alcohol en drugs en ze hadden jonge kinderen’, vertelt Marjolein Eijbersen, derdejaars Maatschappelijk Werk en Dienstverlening in Den Bosch. Zij loopt stage bij het algemeen maatschappelijk werk in Uden en vertelt in de krant over wat zij daar zoal ziet aan armoede in Nedeland.

Vaders wil is wet

Punt heeft berekend hoeveel thuiswonende studenten maandelijks besparen, al zit je dan wel opgezadeld met je ouders. Wat niet altijd een pretje is. zo vertelt student Elektrotechniek in Breda Ferdi Spronk; ‘Het vervelendste is dat mijn ouders willen weten wat ik ga doen. Ze vragen altijd waar ik heen ga, hoelang ik wegblijf en hoe laat ik weer thuis ben. En als ik elke avond weg ben, krijg ik dat zeker te horen.’

Kortom Punt09 is een krant boordevol nuttige informatie en mooie verhalen. Overal op Avans gratis mee te nemen, die laat jij toch niet liggen? Download de nieuwe Punt hier . [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?