Terug naar overzicht

Snelheidsduivels

Er zijn tal van gadgets van raceteams te koop en er is veel informatie over de auto’s. Wil je je eigen sportwagen nog pimpen, dan zit je ook goed: de technische mogelijkheden worden gepresenteerd bij verschillende stands. Ook ‘fun kentekens’ en autostickers zijn er op de beurs te krijgen. 

Demonstraties

Maar het draait natuurlijk allemaal om de échte racewagens. Het hoofdthema van de beurs is autocross met onder meer een tweedehandsmarkt voor autocrossonderdelen, demonstraties met deze raceauto’s en sportieve activiteiten, waar ook bezoekers aan kunnen deelnamen.

De beurs is op zaterdag 21 en zondag 22 maart in Autotron Rosmalen. Openingstijden zijn zaterdag van 14.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?