Terug naar overzicht

Titia Bredée vertrekt bij Avans

‘Het is een beetje dubbel: leuk, maar ook heel jammer’, beschrijft Bredée haar overstap. Ze kon de baan niet laten lopen. ‘Ik kom daar middenin het hart van het onderwijs. De twee pabo’s, de verschillende tweedegraads lerarenopleidingen, opleidingskunde en zeven lectoren vallen onder de faculteit.’

Banden aanhalen

Als standplaats krijgt Bredée Nijmegen. ‘Een mooie stad en er komt nieuwbouw aan. Dat is erg leuk. Daarnaast wil de school de banden met de Radboud Universiteit aanhalen. Dat heb ik hier ook veel gedaan met Universiteit van Tilburg’, verklaart ze.

Bredée begon haar loopbaan bij de Hogeschool ‘s-Hertogenbosch in 1998 als stafmedewerker en adjunct-directeur Communicatie. Bij Avans heeft ze verschillende directiefuncties bekleed bij de Pabo in Breda, de Academie voor Industrie & Informatica en de Academie voor Management en Bestuur in Den Bosch.

Ruimte gekregen

Ook was ze in 2008 directeur ad interim van de toenmalige Academie voor ICT en Media in Breda. Bredée: ‘Ik heb bij Avans veel ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen. Het gaat erg snel, per 1 juni weg, maar ik hoop nog veel mensen te blijven zien.’ [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?