Terug naar overzicht

Toiletten gemaakt, lokaal nog vies

Het rioolwater liep precies de werkruimte van de Diensteenheid Marketing Communicatie en Studentzaken (DMCS) binnen. Die kamer was een tijdje ontoegankelijk vanwege de zure lucht. Voor alle zekerheid wordt deze week de vloerbedekking er helemaal uitgehaald om zelfs de betonnen vloer te kunnen wassen.

Sjouwen

‘Het schoonmaakbedrijf adviseerde om de vloer er toch maar helemaal uit te halen, omdat er van alles tussen is gekropen’, zegt Elvira Verbeek van DMCS. ‘Het beton wordt deze week gereinigd en dan komt er maandag een nieuwe vloer in.’ De conciërges zijn vandaag nog druk om alle bureaus en kasten uit de kamer te sjouwen.

Dat betekent dat de medewerkers van DMCS hun ruimte nog een kleine week kwijt zijn. Verbeek: ‘We moeten ons nu even verspreiden door het gebouw. Sommigen werken nu in de kamer ernaast, bij het Centraal Informatie Centrum of in Breda.’

Toiletten in gebruik

Het lek bij de toiletten is inmiddels gemaakt. ‘Beter dan ooit, ze hebben ons verzekerd dat het nu niet meer kan gebeuren’, meldt Verbeek. Dat de toiletten boven haar hoofd alweer in gebruik zijn, had ze nog niet gemerkt. ‘Er drupt nog niets, dus dat is een goed teken.’ [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?