Terug naar overzicht

Workshops over eLearning

 

Het Leer- en Innovatiecentrum (LIC) organiseert deze ‘Roadshow rond eLearning’, die wordt gehouden in Xplora. De roadshow maakt onderdeel uit van het de SpotLIChtbijeenkomsten van het LIC, die zijn bedoeld om met docenten kennis uit te wisselen over onderwijsvernieuwing.

 

Gaming en toetsing 

 

De bijeenkomst begint om 15.00 uur met een gezamenlijke opening. Daarna worden in twee ronden een aantal workshops aangeboden, die verzorgd worden door onder meer docenten uit verschillende academies.

 

Op het programma staat, tot nu toe, ‘toetsing en het model van Scalies’, ‘de praktische kant van digitaal toetsen’, ‘toetsing via een ePortfolio’ en ‘gaming en toetsing’. Aan het eind is er een gezamenlijke discussie. Daarbij wordt pizza geserveerd.

 

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan via de Onderwijswiki. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?