Terug naar overzicht

Docent biedt 50 euro voor tip

Huisman, docent aan de Academie voor Algemeen en Financieel Management, gebruikte de externe harde schijf toen hij lesgaf in een lokaal in de F-toren van Avans Hogeschool in Breda. Hij vergat hem daarna mee te nemen.

Twee weken lang heeft hij overal rondgevraagd, maar de schijf is nog steeds niet terecht. Huisman gaat ervan uit dat het ding is gestolen.

Privé-foto’s

Dat de externe schijf  75 euro heeft gekost, is voor Huisman niet het ergste. Wel dat er veel informatie op staat, onder meer van zijn werk. En er staan privéfoto’s op. ‘Daar heb ik geen kopieën van’, aldus de docent.

Huisman biedt 50 euro voor de persoon die hem de externe schijf terugbezorgt. ‘Dat kan ook een tussenpersoon zijn.’ Het gaat om een harde schijf ter grootte van een pakje sigaretten, met een zwart hoesje erbij. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?