Terug naar overzicht

Kunststudent gekroond tot Playmate

In september stond de tweedejaarsstudent Grafisch Ontwerpen in de Playboy-rubriek ‘Blootgeefster’. Gedurende de afgelopen maanden konden lezers hun voorkeur uitspreken voor één van de twaalf vrouwen die in 2008 de rubriek maandelijks vulden. Sanne sleepte de meeste stemmen binnen en liet zich uiteindelijk kronen tot ‘Blootgeefster van het Jaar’.

Ongelukkig

Haar verkiezing werd bekend gemaakt op een gala ter ere van Playmate van het Jaar. Sanne schitterde door afwezigheid: ‘Ik had geen tijd, omdat ik die week een beoordeling had van mijn minor. Op het feest werd ik door de hoofdredacteur toch aangekondigd, maar er kwam dus niemand opdagen. Dat was behoorlijk ongelukkig.’

Dankzij haar nieuwe titel promoveerde Sanne bovendien tot Playmate van de maand mei. In de nieuwste Playboy spat de blondine daardoor van maar liefst tien pagina’s. Sanne: ‘De fotoshoot vond plaats in een mooi huis in Amsterdam. Met de reportage ben ik de hele dag mee bezig geweest. Vorige keer was ik nog binnen 3,5 uur klaar.’

Duizend euro

Naast de gewonnen titel, een nieuwe fotoshoot en duizend euro maakt Sanne volgend jaar kans om ‘Playmate van het Jaar’ te worden. ‘Ik geloof niet dat die titel erin zit. De Playmates zijn zulke mooie vrouwen. Al moet ik zeggen dat ik de Blootgeefster-vrouwen net zo mooi vind. Dus wie weet.’

De nieuwe Playboy, nummer 5, ligt sinds 9 april in de winkel. [CT]

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

En de Playboy-winnares is… 19-03-2009

Avansstudent strijdt mee om Playboytitel 05-02-2009

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?