Terug naar overzicht

Oud-student uit Mijn Tent Is Top

De jury roemt de inrichting, locatie en het concept van Golddelicious, maar twijfelt of het tweetal de juiste ondernemers zijn om de tent te kunnen runnen.

Management, Economie en Recht

 

Bülent studeerde vorig jaar zomer af aan de opleiding Management, Economie en Recht in Den Bosch. Hij staat in het restaurant in de keuken, terwijl Gülsen de gastvrouw is. De twee vrienden kennen elkaar uit de horeca.

Goddelicious is volgens het duo een trendy restaurant en loungebar met Oosterse sferen. Uniek is het gebruik van bladgoud als garnering bij de gerechten. Ondanks dat hun deelname aan het RTL programma  ten einde is gaat het tweetal gewoon door in Maastricht. [MK]

Mijn tent is top wordt elke dinsdag uitgezonden om 21.30 uur op RTL4.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?