Terug naar overzicht

SpotLIChten over excellentie en casustoets

In de reeks SpotLIChtbijeenkomsten over onderwijsvernieuwingen staat donderdag in Breda tussen 15.00 en 18.00 uur ‘Excellent en bijzonder’ op het programma. Deze middag gaat over hoe opleidingen boven een ‘voldoende’ kunnen uitgroeien. Onder meer met best practices.

Nietjesexamen

Op hetzelfde tijdstip vindt bij Avans in Den Bosch een bijeenkomst plaats met als titel ‘een goed geïntegreerde casustoets’. Hoe maak je een toets die alles behandelt, maar geen vreemde combinatie is van disciplines? Een echt geïntegreerde toets in plaats van een ‘nietjesexamen’?

Twee docenten van Fontys Hogescholen komen uitleggen hoe hun ‘OverAll Toets’ eruit ziet. Ze zijn hier zo enthousiast over dat ze inmiddels met een roadshow bezig zijn door het hele land.

Inschrijven voor een van de twee bijeenkomsten kan via de Onderwijswiki van Avans. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?