Terug naar overzicht

Twee bachelorteams bij AAFM

De opleidingen Management, Economie en Recht (MER) en Personeelsmanagement leiden op tot Bachelor of Business Administration, terwijl studenten Bedrijfseconomie en Accountancy zich na hun studie Bachelor of Economics mogen noemen.

Opleidingsteams 

In de nieuwe structuur bij de AAFM komen in plaats van vier opleidingsteams, twee bachelor-docenten teams: één voor BBA en één voor BEC. Die wijziging moet er voor zorgen dat de huidige vier opleidingen meer gaan samenwerken.

‘Veel academiebrede taken worden samengevoegd, maar ook onderwijsblokken worden door studenten van de verschillende opleidingen samen gevolgd,’ vertelt Ed van Sprundel, directeur van de AAFM. ‘Tijdens het eerste jaar van Accountancy en Bedrijfseconomie komt bijvoorbeeld meer aandacht voor bedrijfsadministratie en boekhouding.’

De nieuwe structuur brengt ook nieuwe taken en functies met zich mee. Er zijn vacatures voor bachelorteamvoorzitter en voor adjunct-directeur. De procedures voor deze functies zijn inmiddels gestart. ‘Eind mei hopen we de sollicitatieprocedures af te ronden, zodat we aan het begin van het schooljaar met nieuwe mensen kunnen starten,’ aldus Van Sprundel. [MK]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?