Terug naar overzicht

Zij wonnen een iPhone

Arthur Cuber, student aan de Academie voor Bouw & Infra in Tilburg, is blij met zijn nieuwe aanwinst. Zijn eigen telefoon was al vier jaar oud. ‘Maar die doet het ook nog goed hoor’, laat Cuber weten. Het beltegoed van honderd euro die op de kaart staat is voor hem wat veel. ‘Ik bel bijna nooit, maar misschien ga ik dat nu juist wel doen.’

Zij kwamen hem niet ophalen

Jorg Manders van de Academie voor ICT & Business in Breda kon wegens ziekte zijn telefoon niet ophalen. Hij stuurde zijn vriendin als vervanger. Ook de derde winnaar, Jony Bastiaansen, van de Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu in Breda kon niet aanwezig zijn.  Zij krijgt haar telefoon op een later tijdstip uitgereikt van Rien Brouwers, directeur van het Leer- en Innovatiecentrum. [MK]

 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?