Terug naar overzicht

Gratis borstvergroting voor verpleegkundigen

Verpleegsters, doktoren en administratief medewerkers die een contract voor drie jaar tekenen bij medisch centrum Iscare in Praag, kunnen kiezen uit één van de gratis behandelingen meldt nu.nl.

Vacatures ingevuld

Normaal gesproken kost het plaatsen van een borstimplantaat 75.000 Tsjechische kronen (ruim 2800 euro). Een verpleegster verdient in Tsjechië per maand een derde van dit bedrag. De oplossing is een groot succes en alle vacatures zijn inmiddels ingevuld.

Ziekenhuizen en andere medische instellingen in het voormalige Oostblokland kampen al geruime tijd met een gebrek aan personeel doordat veel verpleegsters naar het buitenland vertrekken in de hoop op een beter salaris. [MK]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?