Terug naar overzicht

Gratis dancebeats tijdens Pinksteren

Het is alweer de zesde keer dat het rondtrekkende festival Breda vereerd met een bezoek. Dit jaar kunnen de bezoekers gratis genieten van dj-grootheden als Ferry Corsten, Chuckie en Funkerman. Bovendien mag de winnaar van de DJ Contest Breda zich een halfuur in het zweet werken achter de mengpanelen.

Grande finale

Het eendaagse festival wordt om 13.00 uur afgetrapt door de winnaar van de DJ Contest Breda. Hij wordt gevolgd door de acts Hardwell, Funkerman, Samson & Salto en Chuckie. De grande finale is uiteraard weggelegd voor Ferry Corsten. Vanaf 20.30 uur zal hij de dansende menigte anderhalf uur lang in extase brengen.

Ieder zichzelf respecterend festival kent een fatsoenlijke afterparty. De bezoekers van Dancetour Breda kunnen na afloop verder uit hun dak in Mezz. Met Benjamin Bates en Marco V. staan er twee vooraanstaande dj’s achter de draaitafel. Voor 12,50 euro kun je vanaf 22.00 uur terecht op de officiële Dancetour Afterparty. [CT]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?