Terug naar overzicht

Hulp bij veroveren buitenlandse markt

Binnen ACIB wordt samengewerkt door de Academie voor Marketing in Den Bosch, de Academie Marketing en Business Management en de Avans School for International Studies beiden uit Breda.

Langdurige relatie

Doel van ACIB is om een langdurige relatie op te bouwen met het bedrijfsleven. ‘Niet alleen een afstudeerstage en klaar, maar betrokken blijven. Proberen het bedrijf verder te helpen op de buitenlandse markt’, zegt Ton Klerks, projectleider van ACIB.

Op 19 mei vindt de officiële kick-off plaats in Breda door middel van het seminar ‘Een markt van 144 miljoen’.

Zaken doen met Rusland

Tijdens het seminar vertelt Noble House over hun ervaringen met zaken doen in Rusland en hoe zij ondernemers daarin kunnen ondersteunen. Daarnaast zal verteld worden waarbij ACIB ondersteuning kan bieden aan ondernemers die in Rusland of  in andere landen actief willen worden  Het seminar begint om 16.00 uur en aanmelden kan via https://www.formdesk.com/omnismart/eenmarktvan144miljoen. [AR]

Kijk voor meer informatie over ACIB in Punt12 die vanaf 28 mei in de bakken ligt.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?