Terug naar overzicht

Praten over bijna-doodervaring

Over het ongeluk, haar bijna-doodervaring en het lange revalidatieproces praat Van de Laarschot op donderdag 14 mei tijdens het Studium Generale van Sociale Studies in Breda.

Menselijke ziel en wil

Zij begint de lezing met een oefening uit de psychosynthese. Binnen het mensbeeld van de psychosynthese spelen de persoonlijkheid, de menselijke ziel en de menselijke wil een grote rol. De oefening is bedoeld om los te komen uit patronen, zodat je bevrijding kunt voelen.

Interview

Na een kort interview door Ad van den Kieboom, redacteur bij uitgeverij de Geus die haar zeven jaar heeft ondersteund bij het verwezenlijken van haar boek Op zoek naar de zin van mijn leven, vervolgt Van de Laarschot haar lezing.

De lezing begint om 14.40 uur en vindt plaats in collegezaal HD001 bij Avans in Breda. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?