Terug naar overzicht

Regisseur van je eigen leven

‘Wat gaat een student bijvoorbeeld doen als hij klaar is met zijn studie?’ zegt Geertje Baijens die als communicatiemedewerker betrokken is bij de workshop. ‘Kiest hij voor een baan die echt bij hem past en waarvoor hij talent heeft, of neemt hij zomaar een baantje aan om maar werk te hebben en de hypotheek te kunnen betalen?’ 

Topsporters

Daarnaast probeert Peter Dalmeijer tijdens de workshop te achterhalen waar de passie van studenten en medewerkers ligt. En of ze die passie in het leven volgen. Dat doet de voormalig docent en huidig coach van artiesten en topsporters door middel van concrete oefeningen. 

De workshop ‘Ben jij de regisseur van jouw leven?’ vindt dinsdag 26 mei tussen 14. 30 en 17.30 uur plaats in Den Bosch, lokaal C006. Studenten en medewerkers kunnen gratis deelnemen aan de workshop die door het stiltegebied wordt georganiseerd. Aanmelden kan via het e-mailadres: cic@avans.nl. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?