Terug naar overzicht

Sociale Studies Breda ziet verbetering

‘Dat is bij ons bekend en we zijn keihard aan het werk geweest om dat te verbeteren’, zegt adjunct-directeur Thom van den Brule. ‘Met resultaat, want in blok vier hebben we de roosters keurig twee weken van tevoren door kunnen geven’, voegt hij toe.

Vacatures

De problemen met de roosters werden vooral veroorzaakt door vacatureproblemen. ‘We zagen ons genoodzaakt regelmatig te schuiven in roosters.’

Voorheen scoorde de academie slecht op het punt communicatie. Die cijfers zijn dit jaar in ieder geval beter. ‘Op dat punt zijn we gemiddeld met drietiende gestegen. De ondernomen stappen hebben dus effect.’

Twee soorten studenten

Van den Brule maakt in het STO ook onderscheid tussen twee soorten studenten. ‘De ouderejaars die eerder perikelen hebben meegemaakt en de eerste- en tweedejaars die de historie niet kennen. Zij beoordelen de academie positiever.’ [AR]

Zie ook het eerder verschenen bericht:

Osiris: eindelijk een voldoende – 13-05-2009

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?