Terug naar overzicht

Tiende plek docenten AFM

De laatste plaats in de pouleronde was een bittere pil, maar de docenten herpakten zich in de strijd om de tiende plaats. Ze versloegen een studententeam met een klinkende 5-1 zege. De eindstand van het toernooi staat hieronder.

De poulewinnaars speelden om de plaatsen 1 tot en met 4, de nummers twee om de plaatsen 5 tot en met 8, enzovoort. Ook was er nog een wedstrijd om de aanmoedigingsprijs tussen de nummers 12 en 13 van het toernooi.

Zeer geslaagd

‘Een zeer geslaagd toernooi’, vond organisator Cor Blom, die als wedstrijdleiding het rekenwerk verrichte. ‘Het was ideaal voetbalweer. Ik hoop volgend jaar op meer inschrijvingen, ook van Fontys, HAS en Stoas. Dit toernooi is zeker voor herhaling vatbaar’, aldus Blom. [EvG]

Uitslag eerste hogescholen voetbaltoernooi:

                        1. RGJPMLB

                        2. Accountants

                        3. Paraat

                        4. Vijf bier en een fristi

                        5. Anaddolu alesi

                        6. Roy

                        7. De boekhouders

                        8. Goed Lam

                        9. IV3A

                       10. AFM

                       11. Ottomanen

                       12. Faalteam

                       13. Apollo

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?