Terug naar overzicht

Update Docent van het Jaar

Bosch’ feestje

Vooralsnog lijkt de Docent van het Jaar verkiezing vooral een Bosch’ feestje te worden. Koploper op dit moment is Ger Saris van de Academie voor Industrie en Informatica, op de voet gevolgd door Sandra Verhoeven van de Academie voor Management en Bestuur.

Andere ‘Bosschenaren’ in de race zijn Roos van Rooij van de Academie voor Sociale Studies, Geert Swinkels en Jens Bappert van de Academie voor Marketing en Herman Lamers van de Akademie voor Kunst en Vormgeving|St. Joost.

Breda

Uit Breda zijn tot dusver in de race Carla Smulders van de Academie voor ICT en Business, Michiel Adriaansen van de Academie voor Algemeen en Financieel Management, Frank Arnouts van de Academie voor Technologie en Management en Frans Jespers van de Academie voor Sociale Studies Breda.

Tilburg

De enige Tilburgse docent die nu meedingt, is Wim Vink van de Academie voor Bouw & Infra.

Stem nu

Wil jij een docent nomineren? Of ook je stem uitbrengen op een van bovengenoemde docenten? Stuur dan een e-mail naar punt@avans.nl. Zet daarin welke docent je nomineert en waarom, welke opleiding je zelf doet en natuurlijk je naam. E-mailen kan tot 10 juni. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?