Terug naar overzicht

Van Hoof stopt als directeur AM

De beweegredenen voor zijn vertrek zijn niet helemaal duidelijk. In een reactie aan Punt liet Van Hoof weten dat hij dit eerst met de medewerkers van zijn academie wil communiceren. In een later stadium zal hij de redenen voor zijn vertrek naar buiten toe kenbaar maken.

Advanced Business Creation

Sinds 2004 is Peer van Hoof werkzaam als directeur van AM. Aanvankelijk stond hij alleen aan het hoofd van de academie, maar vanaf 2007 werd hij bijgestaan door een adjunct-directeur. In deze vijf jaar zag Van Hoof het studentenaantal van AM flink groeien, werd er gestart met de AD  Small Business and Retail Management en verwelkomde hij de nieuwe opleiding Advanced Business Creation.

Ook heeft hij het initiatief genomen voor de stichting Ondernemerslift, waarin naast Avans andere onderwijsinstellingen, ondernemers en overheden participeren. Ondernemerslift biedt ondersteuning aan startende en groeiende ondernemers om zo het ondernemerschap in Noordoost Brabant te stimuleren.

Profiel

De Raad van Bestuur heeft Joop Louman van de Galan Groep, gespecialiseerd in de werving en selectie van topfuncties, gevraagd een profiel op te stellen voor de nieuwe directeur. Iets soortgelijks deed Louman recentelijk ook voor de Academie voor Algemeen en Financieel Management in Breda. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?