Terug naar overzicht

Woonruimte voor buitenlandse studenten

Gastgezinnen die het leuk vinden om een buitenlandse student in huis te hebben, kunnen zich melden bij Daphne van den Berg, via ds.vandenberg-devries@avans.nl. Ook tips voor gestoffeerde en gemeubileerde kamers in de regio Den Bosch zijn erg welkom.

Andere cultuur

‘Wij zijn op zoek naar avontuurlijke gezinnen die hun huis willen openstellen voor een nieuwe cultuur. Heb je altijd al wat meer over een andere cultuur willen weten, dan is dit echt iets voor jullie!’, meldt Van Den Berg. ‘Het is ook leuk om te zien hoe buitenstaanders tegen Nederland aan kijken.’

Alle studenten – zowel jongens als meisjes – hebben een Europese nationaliteit. Ze zijn in de periode van medio augustus 2009 tot en met januari 2010 in Nederland. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?