Terug naar overzicht

AMR wil geen nieuw verzuimprotocol

Centraal meldpunt afschaffen

De AMR besloot dan ook niet in te stemmen met deze aanpassing. Docentlid René van Arendonk van de Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu begreep niet waar de aanpassing vandaan kwam. ‘In 2003 is een centraal meldpunt ingevoerd bij ziekmelding. Dat is in 2007 geëvalueerd en daar waren geen problemen mee’, stelde hij.

‘Als men het wil afschaffen op Avans, dan willen we daar graag argumenten voor zien. We zien nu geen reden om van de huidige werkwijze af te stappen’, betoogde de docent.

Directeur bellen

Verschillende leden merkten op dat er ondanks het centrale meldpunt vaak toch twee telefoontjes moeten worden gepleegd. Zij moeten naast het algemene nummer ook bij de eigen directeur hun verzuim melden. Dat deed volgens de raad niets af aan het niet hoeven veranderen van de huidige situatie. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?