Terug naar overzicht

CMD-spellen bij Game Dagen

Verschillende sprekers en exposities zijn te bezoeken op de dagen. Onder andere het spel Voice Pong van Jankees van Woezik en Patrick Brouwers is er te spelen. Door met je stem hoger of lager in een microfoon te praten, kun je je pion bewegen.

Spellen en gezondheidszorg

Ook twee spellen van het Serious Care project, waarin studenten een serious game moesten maken voor het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg, zijn vertegenwoordigd. Bovendien is er ook een lezing over spellen en gezondheidszorg van onder andere het Erasmus Medisch Centrum.

Avans staat ook met een opleidingsstand in Utrecht. De Nederlandse Game Dagen duren nog tot aanstaande zaterdag. Op de site http://www.festivalofgames.nl staat meer informatie. [EvG]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Serieuze games voor verplegers – 15-04-2009

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?