Terug naar overzicht

Design te koop

Bij de Kunstenaars Ontmoetings Plaats wordt eenmalig de KOPshop XL georganiseerd. Een superstore vol met bijzondere boeken, dvd's, lp's, keramiek, tassen, sieraden, mode, kunstwerken, T-shirts, accessoires, designer toys en meer.

Tassen beschilderen

Eenmalig verkopen negen art- en designwinkels vanuit heel Nederland hun items in Breda. Maar dat is niet alles. Ontwerper Marc S. komt lp’s draaien en maakt op verzoek ook schalen van ouderwets vinyl. De bekende Eindhovense ontwerpster ZLDA beschildert tassen en fotograaf Sjoerd Knibbeler verkoopt zijn nieuwe boek uit de auto.

Het is niet alleen hersenloos consumeren bij KOP. Een gedeelte van de opbrengst (20 procent) wordt besteed aan nieuwe culturele projecten bij KOP.

De winkel is open van 12.00 tot 18.00 uur. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?