Terug naar overzicht

Filmpje pakken in het park

De komende zes zomerse vrijdagavonden zijn er gratis filmvoorstellingen te zien in het park. Hapjes en drankjes kun je zelf meenemen, wat het wel zo gezellig maakt. Films in zoveel mogelijk genres passeren de revue. De films zijn in de meeste gevallen onbekend, maar wel bedoeld voor jongeren.

Forbidden Kingdom

Rock ’n Rolla van Guy Ritchie was de opening. Nu volgen op 12 juni Brutti, sporchi et attivi van Ettore Scola, op 19 juni de fantasy Forbidden kingdom en op 26 juni Deense humor in Stealing Rembrandt.

Twilight

De twee laatste films die in juli gedraaid worden, zijn de tienerhorrorfilm uit Amerika Twilight en als laatste op 10 juli de Japanse animatiefilm Paprika. De films beginnen zodra het donker genoeg is. Bij slecht weer gaat het niet door. [EvG]  

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?