Terug naar overzicht

Goede scores Juridische Hogeschool

Studenten van de Juridische Hogeschool (JHS) zijn meer tevreden over hun opleiding dan andere Fontysstudenten, zo blijkt uit het STO van Fontys. De JHS krijgt een waardering van 4,1. (Op een schaal van 1 tot 5)

In het STO van Avans kreeg dezelfde opleiding een waardering van 3,88. Het verschil zou hem kunnen zitten in het feit dat in principe alle studenten van de JHS in Den Bosch het STO van Avans hebben ingevuld en de studenten in Tilburg die van Fontys.

Faciliteiten

‘In Tilburg hebben we min of meer een eigen gebouw’, zegt directeur Gerard Hupperetz. ‘Dus het verschil zou kunnen zitten in de faciliteiten.’ Hupperetz geeft ook aan dat er enige overlap mogelijk is tussen de studenten die het STO hebben ingevuld. ‘Veel Tilburgse studenten maken ook gebruik van hun Avansmail en Blackboard. Echt strikt zal bovengenoemde scheiding dus niet zijn.’

Naast de goede score in het STO, zijn ook de medewerkers van de JHS erg tevreden. In het Fontys medewekerstevredenheidsonderzoek staat de opleiding op een tweede plaats met een waardering van 7,7. Zo is vandaag te lezen op de website van Fontys.[AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?