Terug naar overzicht

Korting Avansvrouwen voor Ladies Ride

De inschrijfkosten bedragen 21 euro, maar Avans Vitaal gaat daar voor de eerste zestig inschrijvers 16 euro van meebetalen. Medewerkers van Avans betalen dan nog maar vijf euro.

Corina Hansum-van den Bos, medewerker bij de Academie voor Marketing en Business Management in Breda, heeft het idee bij Avans Vitaal gedropt. ‘Het is een heel leuke happening, waar 10.000 mensen aan meedoen. Ik vond dat Avans er bij moest zijn.’

De tocht wordt over twee afstanden gereden, 39 en 69 kilometer. Avans doet aan de tocht van 39 kilometer mee. Het is de bedoeling in een groep met Avansshirtjes aan de route te fietsen. Inschrijven kan tot 17 juli via de site van Avans Vitaal. Meer informatie is verkrijgbaar via cc.vandenbos@avans.nl. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?