Terug naar overzicht

Nek-aan-nek race Docent van het Jaar

Update Donderdag 11 juni 09.00 uur.

Stemmen kan niet meer. De redactie van Punt is druk bezig alle stemmen te tellen. Donderdag 18 juni wordt bekend gemaakt wie de Docent van het Jaar is geworden. Alle stemmers bedankt en volgend jaar is er weer een Avansdocent van het Jaar verkiezing.

Update Dinsdag 9 juni 12.00 uur.

En we hebben een nieuwe koploper! Ger Saris van de Academie voor Industrie & Informatica in Den Bosch heeft momenteel de meeste stemmen binnen. Maar Wim Janssen, Frans Jespers en Roos van Rooij zijn nog steeds in de race.

Stemmen kan tot vanavond 24.00 uur. Stemmen die na dit tijdstip binnenkomen, tellen helaas niet meer mee. 

Stem, stem, stem

Wil jij op een docent stemmen? Stuur dan een e-mail naar punt@avans.nl. Zet daarin de naam van de betreffende docent, waarom je voor deze persoon kiest, welke opleiding je zelf doet en natuurlijk je eigen naam. [AR] <!– document.write( '’ ); //–>

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?