Terug naar overzicht

Ontbijten met ondernemers

De AFM wil met het ondernemersontbijt kennis delen, netwerken en samenwerken met ondernemers in de regio. Driemaal per jaar is er een ontbijt met steeds een ander thema.

Kookboeken

Michel Brakenhoff en Lianne Vorstenbosch, auteurs van Het Kookboek Sociale Innovatie, zijn dit keer de gastsprekers. Zij houden een interactieve workshop over de door hun beschreven nieuwe organisatiestructuur. Onder sociale innovatie wordt bedoeld medewerkers die samenwerken in horizontale netwerkstructuren in plaats van schakeltjes te vormen in de bekende verticale 'chain of command'.

Toegevoegde waarde

Deze vernieuwende vorm van organiseren en samenwerken komt volgens de schrijvers de mens, de organisatie en de maatschappij ten goede. In hun boek staat een helder overzicht van de huidige ontwikkelingen op dit gebied en welke toegevoegde waarde deze manier van werken kan opleveren. Ruim twintig organisaties hebben de eerste stappen al gezet.

Het ontbijt begint om 8.15 uur in het Bossche Grand Café. Deelname is gratis. [EvG]

Zie ook het eerder verschenen bericht:

Warme broodjes en duurzaamheid 23-04-2009

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?