Terug naar overzicht

Totale oorlog op afstudeerfeest St. Joost

Let echter wel: op er staat een onverbiddelijke doorbitch bij de ingang, want zonder ‘Prom-kleding’ kom je er niet in! Laat je vereeuwigen in je onvergetelijke outfit bij de fotoshoot en doe mee aan de king & queen verkiezing

Tijdens dit laatste schoolfeest zijn er optredens van The Routines, Dans Le Rock, This Is Total War en True Romance.

Voorprogramma van Pink

Al bijna vier jaar is Dans Le Rock in Amsterdam en omstreken actief als DJ-collectief. Ze draaien hun vuige electrorock met feestelijk tintje geregeld in clubs als Tivoli en Paradiso, in de India-tent op Lowlands en op Eurosonic. Ook ging Dans Le Rock al over de grens naar Berlijn, Zurich en Madrid. Een bizar hoogtepunt beleefden de mannen op het grote podium van Ahoy als voorprogramma van Pink.

The Routines zijn voormalig punkzangeres en bassiste Kelly en Andre op synths en drumcomputers uit Nijmegen. De muziek van The Routines is een aanstekelijke mix van rock ‘n roll, house, rave en electro.  

Totale oorlog

This Is Total War is een Tilburgs duo. Mante zingt en schrijft de teksten, de muziek is van Vincent Koreman (ooit van Travoltas). Gruizige electro-rock kun je het noemen. Nadat ze de eerste nummers op MySpace hadden geplaatst, kwamen ze in een stroomversnelling. Ze deden shows met de Jeugd van Tegenwoordig en stonden daarmee voor volle zalen. 

De entree is 7.50 euro en het feest begint om 22.00 uur. [AR]

Hieronder een filmpje van This Is Total War:

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?