Terug naar overzicht

Vragen over digitaal Xplora

In haar afstudeeropdracht wil Liefsoens een advies uitbrengen over de te volgen internetstrategie van Xplora. Ze vraagt studenten en medewerkers, of in elk geval bezoekers van Xplora, haar te helpen met de afstudeeropdracht. De informatiemedewerker wil graag weten wat de mening is over de digitale dienstverlening van Xplora. 

Nieuwe internettoepassingen

Liefsoens studeert af aan de opleiding Informatie en Media van de Hogeschool van Amsterdam. ‘Het onderwerp van digitale dienstverlening en het inzetten van nieuwe internettoepassingen trekken mij enorm. Daarom doe ik er onderzoek naar wat de gebruikers fijn vinden. En Xplora kan er beter door worden’, licht ze toe.

Mail, sms of RSS

In de vragenlijst wordt onder andere gevraagd of je zou willen dat Xplora je op de hoogte houdt van nieuwe aanwinsten. En of dat via mail, sms, de portal of RSS feeds zou moeten gebeuren. Ook wil ze inventariseren welke zoekfuncties het meest worden gewaardeerd.

In de Bossche Xplora is de vragenlijst al een paar keer uitgedeeld. Vandaag verzoekt Leen Liefsoens studenten in Breda haar vragen in te vullen. [EvG]

Wil je meehelpen met het onderzoek en de vragenlijst ook invullen? Voor studenten, ga naar http://thesistools.com/digitalxplorastudenten/ Voor medewerkers, ga naar http://thesistools.com/digitalxploramedewerkers/

Ook Punt houdt een enquête, maar dan van een heel andere orde: om het studentenleven van Avansstudenten onder de loep te nemen. Heb je nog tijd om wat vragen over je privéleven in te vullen, klik dan hier.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?