Terug naar overzicht

Hele week diplomeringen in Plaza

In ’s-Hertogenbosch is het al langer gebruikelijk om in het Atrium de diploma’s uit te reiken. ‘Dat we het nu ook in Breda proberen, is een pilot’, vertelt servicemanager Bas van Pruijssen. ‘We willen kijken of het gebouw en de faciliteiten zich lenen voor deze aanpak. Door het gezamenlijk te doen, kunnen we de uitreiking wel wat meer smoel geven.’ Volgens hem was het ook altijd een heel gepuzzel om geschikte lokalen te roosteren als de academies zelf iets regelden.

Rap tempo 

De uitreikingen volgen elkaar deze week in rap tempo op. Het kan zelfs zijn dat een groep al klaarstaat, als een andere diploma-uitreiking nog bezig is. Het is volgens Van Pruijssen een uitdaging om het allemaal soepel te laten verlopen.

 

Het grote parkeerterrein bij de Hogeschoollaan is op het moment voor een groot gedeelte afgesloten omdat eraan gewerkt wordt. Maar Van Pruijssen denkt dat er genoeg uitwijkmogelijkheden zijn, zoals de parkeerplekken aan de Lovensdijkstraat en bij het Amphia Ziekenhuis.

Enkele academies hadden toch zelf al wat geregeld, maar worden volgend jaar ook bij de centrale aanpak betrokken. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?