Terug naar overzicht

Samenwerking met Zeeland en NHTV feit

De hogescholen hopen door de samenwerking beter te kunnen inspelen op de sociaal-economische ontwikkelingen in de regio. Onder meer voor de maintenance-industrie is dat interessant,  maar ook op het gebied van logistiek en kusttoerisme.  

Maintenance

Avans en de Hogeschool Zeeland zijn al bezig met het gezamenlijk opzetten van een opleiding Maintenance (groot onderhoud).  Samen met de NHTV gaat de Hogeschool Zeeland een hbo-opleiding Vitaliteitsmanagement & Toerisme ontwikkelen. De twee partners werken momenteel ook samen in het kenniscentrum Kusttoerisme.

De overeenkomst wordt aangegaan voor vier jaar. Bij de ondertekening bij Avans op de Hogeschoollaan in Breda waren vandaag aanwezig: Marja Kamsma en Frans van Kalmthout van de Raad van Bestuur van Avans, Adri de Buck, voorzitter College van Bestuur Stichting Hogeschool Zeeland en Hans Uijterwijk, voorzitter College van Bestuur NHTV. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?