Terug naar overzicht

Gespot: sfeer 8.0

‘Wij haalden in het studenttevredenheidsonderzoek de hoogste score voor sfeer’, legt academiedirecteur Liz Chermin uit. ‘Een goede sfeer op de academie vinden we ook erg belangrijk. Tijdens de opening van het studiejaar ontmoet je veel collega’s en met zulke polo’s kom je makkelijker in contact met anderen.’

Volgens Chermin is het echt iets voor een marketingacademie. ‘Als groep waren we erg herkenbaar en iedereen kan zien dat de sfeer bij ons goed is.’

Veel eerstejaars

Opnieuw komen er veel eerstejaars naar de academie. ‘In vergelijking met vorig jaar groeien we procentueel misschien niet erg veel. Maar je moet niet vergeten dat we vorig jaar een enorme groei hebben gehad en we zitten wel iets boven dat volume.’

Chermin verwacht dat AMBM dit jaar groeit naar duizend studenten. ‘Dat is veel voor een academie met maar twee opleidingen.’ Bovendien gaan veel mbo’ers zich nog het inschrijven. ‘Een grote groep van hen krijgt pas in september hun diploma.’ [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?