Terug naar overzicht

Lovensdijkstraat 63 weer open

‘Hierdoor hebben we de beschikking over vijf extra leslokalen en een tiental projectruimtes’, vertelt Ad Vogels directeur van de Diensteenheid ICT en Facilitaire Dienst. De ruimtes zijn nodig om de roostermakers meer lucht te geven, zo legt Vogels uit.

Noodzakelijk onderhoud 

De lokalen zijn opnieuw gemeubileerd, het netwerk van de Lovensdijkstraat is geheel vernieuwd en noodzakelijk onderhoud wordt uitgevoerd. De nieuwe lokalen worden ook de eerste op de Lovensdijkstraat met Smartboards. Al komen die pas in de tweede of derde week van september.

Het is nog niet zeker of alle lokalen in de Lovensdijkstraat uitgerust worden met Smartboards, aldus Vogels. ‘Daarover moeten we nog overleggen met de technische academies. De Bossche ervaring leert dat Smartboards niet goed overweg kunnen met complexe technische tekeningen en formules.’ [AR] 

Zie ook het Puntdossier over de Lovensdijkstraat.

 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?