Terug naar overzicht

Met korting wonen in Hambaken

Zayaz denkt dat studenten een bijdrage kunnen leveren aan de leefbaarheid van de Bossche wijk de Hambaken. Studenten die nog thuis bij hun ouders wonen in de Hambaken kunnen van de actie gebruik maken. De wooncorporatie heeft in de wijk huis-aan-huis een brief verspreid met het aanbod.

Activiteit verzinnen

Om in aanmerking te komen moeten de studenten een activiteit verzinnen voor de wijk.  De vier meest originele inzendingen krijgen een woning toegewezen met een bijzondere overeenkomst. Ze krijgen voor het uitvoeren van hun idee korting op de huur. Deelnemers moeten een fulltime opleiding aan het mbo, hbo of een universiteit volgen en minimaal achttien jaar oud zijn. Ze moeten wel bereid zijn om acht uur in de week vrijwilligerswerk te doen. Op 1 september worden de vier winnaars bekendgemaakt. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?