Terug naar overzicht

Tijdelijke receptie klein maar fijn

‘Het is geen fijn moment om de receptie te sluiten, met al die drukte van vandaag’, zegt receptioniste Lieke. Maar ja, al die mannen die onder haar bureau aan die kabels zaten te werken, vond ze ook niet prettig werken. Daarom hebben ze maar een tafel gepakt en zijn ze daarachter gaan zitten. Naast de hoofdreceptie.

Behelpen. Maar er komen hier ook genoeg mensen langs. ‘Toen conciërge Peter even kwam praten, zeiden ze: waar kunnen we het receptieboek van de trouwerij tekenen? Daar lijkt het wel op, met die bloemetjes voor ons.’

Camerabeelden

‘De conciërges krijgen er een eigen stekkie bij achter de receptie’, vertelt Lieke. ‘De camerabeelden die er te zien zijn, worden dan de hele dag in de gaten gehouden. Dat is wel veiliger, wij hadden er geen tijd voor.’ Eigenlijk zijn de receptionistes weer ‘terug bij af’, zegt de receptioniste. In het verleden was het ook al eens zo dat er een conciërge achter de receptie zat. Vervelend om daar een man te hebben, vindt ze het niet. ‘Het is alleen maar makkelijk. Als je een keer alleen zit en je moet van je plaats, dan kun je elkaar helpen.’ [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?