Terug naar overzicht

Afval: ‘Studenten leren het nooit’

Alles geprobeerd, maar niets helpt 

Net na de middaglunch rijdt Verhoeven met een karretje met schoonmaakspullen door de Plaza in Breda om etensresten, lege drinkpakken, gelezen krantjes en andere troep op te ruimen. ‘We hebben al van alles geprobeerd, maar niets helpt’, zegt zij. ‘Bordjes met het verzoek om afval op te ruimen, meer bakken plaatsen. We hebben zelfs een tijdje gestaakt en niets opgeruimd.’ Verhoeven denkt dat het ‘studenten gewoon niet interesseert’.

Bij Xplora hebben ze inmiddels maatregelen genomen tegen de rommel die studenten achterlaten. [AR] 

Zie ook het eerder verschenen bericht:

Xplora in opstand tegen etenstroep 24-09-2009

Zie hier het filmpje van de afval die overblijft na een lunchpauze bij Avans in Breda:

 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?