Terug naar overzicht

Big Brother Ruud masseert op Avans

Ruud vindt dat studenten ontspanning nodig hebben. ‘Als ik massages geef, wil ik dat de gemasseerde zich speciaal voelt. Ik behandel ze met respect. De studenten krijgen het erg zwaar de komende tijd en ik wil ze met mijn massages daarmee helpen. Misschein halen ze door deze manier van ontspanning hun tentamens makkelijker.’

‘Lekker als tussendoortje’

Tweedejaarsstudent Social Work Cindy van Gageldonk was de eerste studente die onder handen werd genomen. ‘Een goede ontspanning. Lekker als tussendoortje voordat ik naar Xplora ga’. Lydian Ducoffre, ook tweedejaarsstudent Social Work, was het hiermee eens. ‘Het was heerlijk. Hij is echt goed. Ik kan me voorstellen dat zo’n massage goed is voor mijn tentamens. Je voelt je dan veel relaxter.’ Blijkbaar is de masseur ook bekend in China, want een Chinese student vraagt om zijn handtekening.

Gediplomeerd sportmasseur

Voor wie nog wat huiverig is over de kwaliteiten van Ruud, geen paniek. De voormalig knuffelbeer is al jarenlang gediplomeerd sportmasseur. Zo was hij onder andere de masseur van de nationale vrouwenwielerploeg. ‘Ik heb in mijn wielertijd veel van de wereld gezien. Nu wil ik lekker dicht bij huis zijn. Daarom ga ik samenwerken met BRESS.’

29 September

De oud-bewoner van het eerste Big Brotherhuis gaat vanaf dinsdag 29 september massages geven op het nieuwe sportcentrum van Bredase Studenten Sportstichting (BRESS). Iedereen kan voor 5 euro een massage van tien minuten krijgen. BRESS probeert voor sportkaarthouders een speciale behandeling te regelen. [MEdG] 

 

 

Zie ook eerder verschenen bericht:

Gloednieuwe fitnessruimte voor Bredase studenten 14-09-2009

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?