Terug naar overzicht

Drukke tijd voor nieuwe kunstenaars

Het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch (SM’s) toont al sinds 2005 een selectie uit de eindexamenpresentaties van de kunstacademie. Van de meest opvallende afstudeerders in Beeldende Kunst uit Breda en Den Bosch is sinds deze week het werk te zien.

Lichting 2009

Oud-studenten Phil Bosch, Martijn Gort, Sietske Ridders en Marcel Brosens hebben een plekje veroverd in de tentoonstelling ‘Lichting 2009’ in het SM’s. De expositie is te bezoeken op dinsdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur en loopt tot en met 11 november.

Ook in Roosendaal is een expositie van recent afgestudeerden te bewonderen. Galerie de Kring laat onder de naam ‘Jonge Honden’ werk zien van Marion Vriens, Wilma van Rees, Sietske Ridders,  Boukje Voet en Suus Touw. Deze tentoonstelling begint op zaterdag 19 september en loopt tot en met 8 november. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?