Terug naar overzicht

Eten wat de pot schaft bij Totus


Voor vijf euro eten en drinken 

Zes weken lang biedt studentenvereniging Totus een studentenhap aan op donderdagavond rond 19.00 uur. Voor vijf euro krijg je goed te eten en te drinken. ‘Op donderdagmiddag organiseren we vanaf drie uur activiteiten voor eerstejaars. Op die manier proberen we bij hen interesse op te wekken voor Totus’, legt Niels Emmen, voorzitter van Totus en tweedejaars Bouwkunde uit. ‘Dan moet je toch eten. En waarom zou je dan niet alle studenten uitnodigen.’

Afgelopen week werd er gebarbecued en morgen staat er pizza op het menu. ‘Iedereen kan mee-eten, maar het is wel handig als je dat van te voren laat weten.’ [AR]

Lees op blz 16 van Punt01 meer over Totus en andere studenten- en studieverenigingen bij Avans. 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?