Terug naar overzicht

Grote interne verhuizing Lovensdijkstraat

De Academy for User & Media Experience (AMUX) gaat namelijk verhuizen, zo meldt Arnoud Opdam, adjunct-directeur van de Diensteenheid ICT en Facilitaire Dienst (DIF). ‘Deze academie zit nu erg verspreid in Lovensdijkstraat 61. In 63 zit alles straks dichter bij elkaar.’

Meer lucht in 61 

AMUX zal gebruik gaan maken van de eerste verdieping in 63. Op deze manier ontstaat er in 61 meer lucht voor de Academie voor Technologie en Management en de Academie voor Technologie van Gezondheid en Milieu die met ingang van dit studiejaar weer flink gegroeid zijn.

De tweede verdieping van 63 is al in gebruik genomen als ‘overloop’ voor de Hogeschoollaan. ‘De derde verdieping gaan we inrichten als generieke lokalen en projectruimtes. Waarschijnlijk gaan we hier meer roosteren en komen de vierde en vijfde verdieping van 61 vaker leeg te staan’, zegt Opdam.

Noodzakelijk onderhoud 

De verhuizing betekent niet dat er veel gerenoveerd gaat worden in 63. ‘Het is niet zo dat we ineens airco in het gebouw gaan aanleggen’, zegt Opdam. ‘Het noodzakelijk onderhoud doen we wel en voor AMUX passen we bijvoorbeeld de IT-faciliteiten aan.' [AR] 

Zie ook het Puntdossier over de Lovensdijkstraat voor meer informatie. 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?