Terug naar overzicht

Onthaasten zit er niet in voor Bossche docent

‘Dan maar niet onthaasten’, zegt een docent terwijl hij afdruipt. Bij de ingang van de Bossche kantine krijgen de Avansmedewerkers al te horen dat hun gratis lunch er vandaag niet in zit. Sommigen lopen terug om geld te gaan halen. ‘Ik heb speciaal hiervoor geen brood gesmeerd vandaag’, klinkt er. En dat geldt voor de meesten. ‘Er waren wel een paar lunches maar om kwart over twaalf waren die al op’, weet Avansmedewerker Lisette Klaassen-Smedema, die zelf ook mis greep.  

‘Meer is er niet’

Een Sodexo-medewerker legt uit dat ze het niet kan helpen. ‘Wij hebben alleen de order binnengekregen en verwerkt. Meer dan dit hebben we ook niet.’ De lunch werd de afgelopen twee dagen ook al aangeboden aan alle Avansmedewerkers in Breda, Tilburg en Den Bosch. Avans Vitaal verstrekte ze om de docenten een rustig lunchmoment te gunnen. In de loop van de middag raakten ook de lunchpakketten in Breda op, waardoor daar ook ontstemde gezichten te zien waren onder medewerkers. 

De docenten die hun lunch nog te goed hebben, kunnen een mailtje sturen naar avansvitaal@avans.nl. Op een later moment krijgen zij alsnog het rustmomentje en de gratis lunch waar ze recht op hebben. [EvG]

Zie ook het eerder verschenen artikel: 

Arbeidsvitaminen in de buitenlucht – 21-09-2009

 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?