Terug naar overzicht

Opwarmen voor kroegentocht

Het is een bont gezelschap, buiten bij Avans in Breda. De eerstejaars zijn in groepen van twintig verdeeld en elke groep heeft een andere kleur t-shirt aan. Voor de grote groep studenten staan drie trainers die de studenten proberen aan te sporen tot beweging. Vooral vooraan wordt goed meegedaan. Maar de meerderheid kijkt vermakelijk toe.

Vroeg voor kroegentocht 

‘Hierna gaan we in het centrum van Breda op kroegentocht’, vertelt Sander Storm, tweedejaars Bedrijfseconomie. Hij is vandaag een van de begeleiders van eerstejaarsstudenten. ‘Een kroegentocht om elf uur ’s ochtends is misschien wel wat vroeg, maar dan krijg je de stemming er goed in.’

Na de kroegentocht gaan de studenten gezamenlijk barbecueën en zit de introductie, die georganiseerd wordt door de studieverenigingen Oase, Merlijn, Paladijn en Midas er alweer op. [AR] 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?