Terug naar overzicht

Technische Informatica deeltijd stopt

De deeltijdopleiding Technische Informatica is altijd een kleine groep geweest met gemiddeld ongeveer tien eerstejaarsstudenten. ‘Toen er in het voorjaar nog maar drie aanmeldingen binnen waren, is het idee gekomen om er voorlopig mee te stoppen’, vertelt De Werd.

Ontwikkelen van voltijdopleiding 

Hij ziet liever dat het team zich volledig richt op het opnieuw ontwikkelen en in de markt zetten van de voltijdvariant. ‘Het is belangrijk dat die opleiding goed in de markt blijft en voldoende nieuwe studenten trekt’, zegt De Werd. ‘Als dat lekker draait is het niet uitgesloten dat we op termijn de deeltijdopleiding weer gaan aanbieden.’ 

Technische Informatica was tot vorig jaar een opleiding van de Academie voor ICT & Media. Na opsplitsing hiervan in de Academy for Media & User Experience en de Academie voor ICT en Business is Technische Informatica naar ATM gegaan. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?