Terug naar overzicht

Win een laptop met cybercrime campagne

Cybercrime

De opdracht is simpel: draai een korte videofilm in elkaar over de gevaren van cybercrime. Waarschuw bijvoorbeeld op ludieke wijze voor de gevaren van virussen, hackers, online surfen, diefstal en misbruik van persoonlijke informatie op profielsites als Hyves en Facebook. 

Voor drie gelukkige winnaars ligt er een laptop, iPhone of Pathé-jaarabonnement klaar. Om een van de drie prijzen in de wacht te slepen moet de video minimaal dertig seconden duren en mag het een maximale lengte hebben van twee minuten. Deelnemers kunnen hun visuele kunststukjes tot en met 13 november uploaden op de site van SURFmedia, waar de film wordt beoordeeld door een deskundige jury. 

Stanislav

Inspiratie nodig? Het Ministerie van Justitie en vriendennetwerk Hyves publiceerden in de zomer nog een campagnefilm met cybercrimineel Stanislav in de hoofdrol. De video hieronder moest Hyvers bewust maken van de gegevens die ze onbeschermd op internet zetten. [CT]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?