Terug naar overzicht

Zestig ondernemers op MER-Experience

De ledenbijeenkomst van de vereniging is ditmaal op Avans dankzij Marja Kamsma. Avansbestuurder Kamsma zit eveneens in het bestuur van de werkgeversvereniging. Zo’n zestig ondernemers worden dinsdag verwacht. Zij gaan onder leiding van Avansstudenten een casus uitvoeren van de opleiding MER.

Hedendaagse hbo-student

De zogeheten MER-Experience is ontwikkeld om ouders van studenten te laten zien wat hun kinderen op Avans doen. In Xplora wordt er aan een casus gewerkt. ‘Maar dit keer hebben we gekozen voor een casus op het niveau van vierdejaars uit de minor Consultancy’, verklaart Noortje de Bruin, directielid van de Bossche Academie voor Management en Bestuur. ‘Zo krijgen de ondernemers een kijkje in de keuken van de hedendaagse hbo-student.’ [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?