Terug naar overzicht

AMR: Stemmen maar!

Verdeeld

De gegadigden zijn verdeeld over de locaties Den Bosch en Breda, allebei de vestigingen leveren vier studenten. Tilburg levert geen kandidaten. Van het achttal is er bovendien slechts één student die geen economische opleiding volgt. De studentenpopulatie bepaalt op 13, 14 en 15 oktober wie er op het pluche in de AMR mag plaatsnemen.

Protest

Stemmen kan van 13 oktober 9:00 uur tot 15 oktober 18:00 uur op deze website. Vervolgens kun je hier bijhouden hoe het met de opkomst staat. Heb je bezwaar tegen het kandidaatschap van een bepaalde student? Bij Bureau Medezeggenschapszaken kun je protest aantekenen. Op maandag 19 oktober wordt de officiële uitslag bekend gemaakt. [CT]

  
De volledige kandidatenlijst:

Amber Bot (Academie voor Sociale Studies, Breda)

Jochem Berk (Academie voor Algemeen Financieel Management, Breda)

Debby van Ham (Academie voor Marketing, Den Bosch)

Jop Hellegers (Academie voor Management en Bestuur, Den Bosch)

Jos Kusters (Academie voor Financieel Management, Den Bosch)

Sasa Lakic (Academie voor Deeltijd, Breda)

Sara Mirsepanj (Academie voor Financieel Management, Den Bosch)

Linsey van Oers (Marketing and Business Management, Breda)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?